Великденска изненада на „България Ер“

© Facebook @ Bulgaria Air

Националният превозвач „България Ер“ поднася специална великденска изненада на всички пътуващи – авиокомпанията удължава пролетната си кампания за самолетни билети на ниски цени.

До 13 април включително всеки може да закупи самолетни билети на промо цени до директните дестинации на авиокомпанията.

YouTube

В рамките на специалната кампания еднопосочните полети от и до Милано са на цени от 45 евро, а тези до Рим – от 55 евро. Самолетните билети в едната посока за дестинации като Берлин, Ларнака и Барселона са намалени на 59 евро, като на промоционални цени са и еднопосочните полети за Мадрид (66 евро), Тел Авив (77 евро), Цюрих (79 евро), Амстердам (89 евро) и Москва (127 евро). До 13 април включително на специални цени са и двупосочните билети между София и Брюксел (159 евро).

От старта на пролетната промо кампания над 14 000 души са се възползвали от ниските цени и са си закупили билети. С удължаването на промоцията, авиокомпанията пожелава светли празници на всички свои пасажери, както и на всички, влюбени в пътешествията.

Подробности за условията на пролетната кампания и цените на самолетните билети ще намерите в секцията „Промоции“ на уебсайта на „България Ер“. Резервации може да бъдат направени онлайн на www.air.bg, в офис на авиокомпанията, през Центъра за обслужване на клиенти на тел. +3592 402 04 00, на e-mail: [email protected] или от туристически агент.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе