Дневен хороскоп за 9 Април

Овен

Много от нещата, които са били лични, ще станат обществени. Ако не искате да обнародвате една или друга подробност, по-добре я закътайте по-надалеч. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Незначителни на глед факти ще ви дадат възможност да изясните детайли по дългосрочните си планове. С проблеми ще се сблъскат онези от вас, които ще действат нечестно. Понеделник е днес, но не ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса.

YouTube

Телец

Нервността ви ще е малко по-висока. Отделете време за семейството си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта. Действайте последователно и с умерено темпо.

Близнаци

Ако стане така, помислете кои са приоритетите ви в момента и точно там вложете усилията си – останалото оставете на заден план. Попадате на възможност, която не е за изпускане и вие ще съумеете да се възползвате от нея по подобаващ начин. Сериозни проблеми може да ви създаде стремежът да бъдете винаги арбитър при възникнали противоречия и неизменно да имате мнение.Уважавайте това на околните, за да не се почувствате отчуждени в даден момент. Ще се изявят работещите в областта на изкуството. Денят ще се окаже доста активен за Близнаците.

Рак

Повече слушайте и не говорете прекалено много за себе си. Приемете я, като не се притеснявате за нищо. Ще възникнат разговори и въпроси от високостоящи. Моментът е добър в както по отношение на ситуацията в дома ви, така и в бизнесплан. Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви.

Лъв

Начинанията ще ви донесат успех, ако сте ги обмислили и сте получили одобрението на вашите колеги. Няма да е от най-спокойните дни. Някои от вас може да пътувате в понеделник. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения. Ядосвате се заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Изяснете си отношенията с партньора, не си създавайте напрежение.

Дева

Добро настроение и идеи ще ви носят срещите с приятели и с хора, с които ви свързват общи интереси. Не си позволявайте да подценявате дори малките детайли, често път те са разковничето за много неща. Имате всичко необходимо за да се справите в конфликтна ситуация. Всичко е преодолимо, стига да имате воля и желание, ще се намерят и начини за справяне с препятствията по пътя. Колкото повече работите, толкова по-доволни от себе си ще оставате.

Везни

Осъществяването на дневите цели не би представлявало проблем за никой от зодията, а по отношение на новите ви цели, периодът е благоприятен. Ще ви отправят примамливо предложение. Разправията с близък човек е гарантирана, ако сте нетърпеливи и се заяждате без причина, само защото се чувствате засегнати от негови думи. В обществените среди следва да сте по-сдържани. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната ви реализация е полезна и ви носи добри перспективи за бъдещето.

Скорпион

Настроени сте да сложите ред във всичко, дано да намерите кой да ви подкрепи. Партньорството е жизнено важно за вас, но и доста ограничаващо понякога. Потиснете желанието си да сте винаги водещи, възможно е да влезнете в конфликт на интереси с човек, от когото в някаква степен ще зависите в бъдеще. Не действайте импулсивно и под влияние на емоциите си, не правете резки движения. За учащите се очертава успешно представяне.

Стрелец

Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка. Желанието ви за свежи емоции ще бъде напълно удовлетворено. Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Проявете разбиране към близките си и се постарайте да им влезете в положението, ако се държат странно или са неспокойни.Опитайте се да разберете какво ги тревожи и до колко сте в състояние да им помогнете, вместо да ги преследвате с критики и забележки. Ще се наложи да говорите много повече от обикновено.

Козирог

Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само, ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Занимавайте се единствено с приятни за вас неща и в никакъв случай не реагирайте на семейните капризи. Емоцията ви пречи да работите активно. Увереността ви нараства.

Водолей

Пътувайте и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Пригответе се за проблеми, свързани с промени, за които ще научите неочаквано в днешния ден. Май ще трябва да се научите да казвате не. Проблемите ще ги решавате с нужната отговорност и бързина. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти.

Риби

И вашият понеделник ще е доста напрегнат както при част от другите. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Ще получите всичко, за което се борите, щом сте с добри намерения не само за себе си, но и към останалите. Същото в понеделник важи и за пътуванията или отношенията с хора в чужбина. В понеделник се занимавайте със семейните си дела и с хората в дома си, спортувайте, отдайте се на творчество и на качествена почивка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе