Увеличава се броя на читателите на разградската библиотека

Увеличава се броят на читателите на Регионалната библиотека в Разград. В деня на библиотечния служител (11.05) културната институция по традиция обяви ден на безплатната регистрация. От тази социална услуга се възползваха  168 жители на града, които получиха своите читателски карти.

Всяка от тях е входна врата за нейния притежател, която му дава възможност    да се възползва от информационно-комуникационните услуги, които се предлагат от специалистите в Регионалната библиотека, коментира главният библиотекар Надежда Паскалева.

YouTube

Една от приоритетните цели на библиотеката в Разград е да затвърди качеството на предлаганите услуги и в същото време да надгражда професионализма и етичността при обслужването на своите потребители.

Факт е, че в съвременното ни общество библиотеката е модерен център, в който всеки,  който има потребността от знания, може да ги получи намясто и да бъде правилно консултиран.

В рамките на Националната библиотечна седмица РБ „Проф. Боян Пенев” обяви и дни на отворените врати без глоби.

На 18 май (петък) ще се проведе традиционната майска среща на поколенията, по време на която ще бъдат наградени и удостоени с внимание активните читатели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе