Увеличава се броя на читателите на разградската библиотека

Увеличава се броят на читателите на Регионалната библиотека в Разград. В деня на библиотечния служител (11.05) културната институция по традиция обяви ден на безплатната регистрация. От тази социална услуга се възползваха  168 жители на града, които получиха своите читателски карти.

Всяка от тях е входна врата за нейния притежател, която му дава възможност    да се възползва от информационно-комуникационните услуги, които се предлагат от специалистите в Регионалната библиотека, коментира главният библиотекар Надежда Паскалева.

Една от приоритетните цели на библиотеката в Разград е да затвърди качеството на предлаганите услуги и в същото време да надгражда професионализма и етичността при обслужването на своите потребители.

Факт е, че в съвременното ни общество библиотеката е модерен център, в който всеки,  който има потребността от знания, може да ги получи намясто и да бъде правилно консултиран.

В рамките на Националната библиотечна седмица РБ „Проф. Боян Пенев” обяви и дни на отворените врати без глоби.

На 18 май (петък) ще се проведе традиционната майска среща на поколенията, по време на която ще бъдат наградени и удостоени с внимание активните читатели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе