Проведе се тържество за 45-годишнината на ДГ“Митко Палаузов“-Киченица

С подарък за всяко дете пристигна в ДГ“Митко Палаузов“ в село Киченица Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен. Той бе гост на тържеството, с което бе отбелязана 45-годишнината от създаването на детското заведение.

Пред малките възпитаници на ДГ“Митко Палаузов“, техните педагози, родители и гости на тържеството Областният управител заяви, че обръща специално внимание на най-малките жители на региона. Г-н Хюсмен призова те да бъдат приучавани на трудолюбие и любознателност, да получават добра езикова култура, за да не се повтори ситуацията с изгубеното поколение, което в активна възраст няма мотивация за работа и не владее добре български език. Областният управител призова и родителите да бъдат съпричастни към възпитанието на бъдещето на България.

YouTube

Областният управител връчи личен подарък на всяко от 20-те деца в ДГ“Митко Палаузов“ – комплект флумастери от 24 цвята. Подаръците не са закупени със средства от държавния бюджет.

Песни и танци, научени през учебната година, представиха пред гостите си малките възпитаници на ДГ“Митко Палаузов“. Сред официалните лица бяха кметът на Киченица Дамян Йосифов, директорът на дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Разград Елка Драмалиева, представители на отдел „Образование“ в община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе