Лудогорец и „Аурубис“ събират 120 деца на тренировъчен лагер

ПФК „Лудогорец“ и „Аурубис България“ дават за трета поредна година шанс на 120 деца от цяла България да се докоснат до магията на Цар Футбол в дома на „орлите“. Летният  тренировъчен лагер „Aurubis training summer camp” стартира на 18 юни. В продължение на четири дни малчуганите, родени през 2006 и 2007 г, ще се готвят на тренировъчната база на Лудогорец. Тя е най-модерната в страната и ще предостави всички необходими условия за малките таланти.

С децата ще работят треньорите от академията на клуба, които са доказани професионалисти и добри педагози. Малчуганите ще имат изключителната възможност да „попият“ от майсторството на легендарните български футболисти от близкото минало Радослав Здравков и Валентин Станчев.

YouTube

Развлекателната програма на тренировъчния лагер предвижда посещение на футболната среща реванш от четвъртфиналите на Републиканското първенство за U15 Лудогорец – Славия и тур на най-модерния стадион у нас „Лудогорец Арена“. Своеобразен акцент ще е организираният съвместно с Центъра за работа с деца  Флаш Моб. Той ще се проведе на 19 юни, от 16 часа, пред Общинския културен център. Организаторите канят разградчани и гостите на града да се съпреживеят събитието с малките таланти.

„Аурубис България“ е най-големият преработвател на мед в света и основен партньор на ПФК „Лудогорец“ в популяризирането на футбола сред най-малките. Благородни инициативи като  „Aurubis training summer camp” дават шанс за изграждане на бъдещи, професионални играчи, но и изпълняват социалната мисия да възпитат у подрастващите дисциплина, любов към спорта и към здравословния начин на живот.   

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе