Връчиха престижна награда на кмета Валентин Василев

На 14 юни, на официална церемония в Златни пясъци, кметът на Община Разград д-р Валентин Василев получи  Голямата награда за цялостен принос в социалното развитие на България на Националния алианс за социална отговорност. Наградата бе връчена от народния представител Светлана Ангелова.

    От 2010 година НАСО връчва своите традиционни годишни награди за принос в социалното развитие на България в няколко категории, голямата награда за Община Разград е в категория „Общини“.

YouTube

Изключителна чест е за мен да получа тази награда, коментира д-р Валентин Василев.

    „Работата ми с моя екип е забелязана вече от толкова високо ниво, за което благодаря! Община Разград ще продължава да работи усилено в тази насока.“, допълни още градоначалникът.

    На церемонията присъстваха председателят на НАСО Георги Георгиев, заместник-министърът на социалната политика Султанка Петрова, зам.-кметовете Ердинч Хасанов и Галина Георгиева, директори на социални услуги от Разград и страната.

    Церемонията бе част от Европейска конференция Социалната икономика като ефективен модел за социално включване. Като част от нея бе и изложение на различни социални услуги, в които участие взеха и представители от Разград – Дом за възрастни хора с деменция, Дневен център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка“, комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания. За пръв път регламентът на изложението допуска излагане на кулинарни изделия, единственият участник в това направление бе Домашен социален патронаж.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе