Областният управител бе гост на прием за Националния празник на Франция

Снощи областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържествен прием по случай Националния празник на Франция 14 юли. Домакини на събитието бяха Н.Пр. Ерик Льобедел – посланик на Република Франция в България и почетният консул на Франция във Варна Недялко Неделчев.

Приемът се проведе в градината на Военноморското училище „Н.Й.Вапцаров” във Варна, в него участваха и представители на „Алианс франсез”-Варна. Тържественото събитие започна с изпълнение на химните на Република Франция и Република България от Представителния оркестър на Военноморските сили на Република България, последва приветствие от Н.Пр. Ерик Льобедел към гостите – представители на местните и регионални власти от Североизточна България, на бизнеса, общественици, франкофони.

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен поздрави Н.Пр. Посланика на Франция с празника на страната му и пожела тържествата да продължат и в неделя, 15 юли, когато националният отбор на Франция играе на финала на Световното първенство в Русия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе