Какво означават линиите на китката

Четенето на ръка, по-известно като хиромантия, се практикува от стотици години по цял свят. Предполага се, че е измислено от индуските астролози. За първи път за това явление се споменава в Китайската книга.

Един от най-простите начини за гледане на ръка не е по дланта, а по китката. На нея има своеобразни гривни. Смята се, че колкото повече са те, толкова по-дълго живее един човек.

YouTube

Най-често броят на линиите е от 2 до 3, но могат да бъдат и 4. Всяка една от тях има свое значение и може да разкрие важни неща за живота на всеки човек, пише bukvarche.com.

Нека разберем какво означава всяка една от гривните, които са на китката ви!

Първата и най-важна разказва за здравето на човека. Ако тя е непрекъсната и ясна, означава, че всичко при вас е добре. Ако се вижда лошо, това говори, че имате някакви проблеми.

Ако при жените тази линия е нарушена, това може да означават гинекологични проблеми, например свързани със зачеването. А при мъжете подобно нещо показва проблеми с простатата или репродуктивната система.

Втората линия измерва богатството. Ако тя е ясно изразена, ви чака светло и обезпечено бъдеще.

Третата линия показва нивото на власт, което ще имате в живота. Тук важи същия принцип – колкото по-ясно се вижда тя, толкова по-добри са резултатите. Ако е ясна и непрекъсната, ще станете много влиятелен човек.

Наличието на трета линия на китката ви гарантира, че ще доживеете минимум до 69 години, а защо не и до 84.

Четвъртата линия се среща най-рядко. Тя е паралелна на третата и затова е свързана с нея. Ако на ръката си имате такава гривна, това означава, че ще имате не просто власт, а истинска постоянна позиция в живота. Хората, които имат четвъртата линия, ще живеят повече от 84 години!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе