Лудогорец с благотворителен турнир за тежкоатлет

Спортисти с добри сърца организират благотворителен турнир по футбол в Разград на 8 септември, навръх християнския празник Малка Богородица.
Инициативата „Ludogorie Cup 2018“ е на ФК”Торнадо 2013”-София, „Футбол с кауза”, ПФК”Лудогорец 1945” и разградчанина Иван Маринов.

Инициативата е в подкрепа на 30-годишния Севдалин Иванов от Нови Пазар. При нелеп инцидент обещаващият тежкоатлет получава счупване на шести шиен прешлен и остава парализиран от шията надолу. Въпреки всичко, с подкрепата на семейството и приятелите, воля и упоритост, Севдалин започва бавно да възвръща подвижността на ръцете си. Състоянието му може да се подобри, но той трябва да направи рехабилитация, която е непосилна за него и семейството му.

YouTube

Турнирът ще се проведе на Тренировъчната база на „Лудогорец” „Гнездо на орли”, а представители на седемкратния български шампион ще присъстват на награждаването. Форматът на турнира ще е 5+1, с неограничен брой смени (на хокеен принцип), като важат стандартните правила за минифутбол. Срокът за записване е 3 септември, след което ще бъдат обявени и схемата и жребия на турнира спрямо броя записани отбори. За победителите ще има купа, а за класираните на второ и трето място – медали. Подробности за турнира вижте на:

https://www.facebook.com/events/214412392576802/?_rdc=1&_rdr

Вместо да плащат такса на организаторите на турнира кандидатите да участват в него, ще трябва да направят дарение от минимум 100 лева по сметката на Севдалин. Записването за участие става след представяне на копие от платежното.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе