Първата дигитална маркетинг агенция отвори врати в Разград

С водосвет, отслужен от отец Дмитрий Терзи, бе открита на 4 август първата дигитална маркетинг агенция в Разград. Управител на дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision“ е Петромир Пенчев. Макар и млад, разградчанинът има солиден опит в сферата на дейност на новата фирма, насочена към това да подпомага бизнеса в Лудогорието да стане откриваем в мрежата. 

YouTube

Дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision“ се занимава с изработката на уеб сайтове и платформи, от които бизнесът има нужда, поддръжка на социалните профили на предприемачите в мрежата, дигитален маркетинг, фото и видео услуги, аудио и видео реклама, а също така и офлайн реклама на различни точки в града. Екипът от професионалисти в дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision“ е готов да откликне на всички нужди на бизнеса, за да бъде максимално активен в мрежата и да извлече максимална полза от това – обяснява Пенчев.

Той е завършил ПТГ „Шандор Петьофи“ гр. Разград, носител е на множество награди от ИТ състезания в България и чужбина. В момента продължава образованието си в Икономически университет – Варна, специалност Маркетинг. От три години работи за седемкратния футболен шампион на България – Лудогорец. През изминалата година е бил и преподавател в реномирана ИТ академия в гр. Варна. От началото на 2018 г. е управител на дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision“. Интересът му към ИТ технологиите е още от 2009 година, като с всяка следваща година надгражда знанията си и продължава да следи тенденциите в бранша. Професионално с уеб програмиране и дизайн се занимава от 2013 година.

Идеята за стартиране на уникалната за Разград фирма идва в разговор с приятели, с които установяват, че голяма част от фирмите в региона все още не мислят по въпроса за това как да успеят да спечелят максимума от активността си в мрежата,  има такива, които нямат интернет сайтове или пък не ги актуализират с години.  Във време, в което мрежата ръководи интересите и нуждите на потребителите, е нужно бизнесът да бъде активен на 100% и да извлича максимума, да отделя внимание за онлайн рекламата и дигиталния маркетинг – смята Петромир Пенчев и допълва, че  дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision“ е насреща, за да помогне и консултира всеки желаещ, който иска да опита нещо ново или да възроди нещо старо.

Офисът на дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision“ намира на адрес: Разград,  жк „Освобождение“ №5, зад Овъргаз. На официалното му откриване присъстваха приятели на Петромир Пенчев, настоящи и бъдещи клиенти, които пожелаха успех на новото за Лудогорието начинание. Част от гостите на събитието също така бяха и партньорите на фирмата в лицето на Принт Експрес Разград и хостинг компанията Jump.BG.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе