38-годишен мъж отнесе мотопед, а минути след това блъснаха и жената на моториста

На 09.08.2018 г. около 19:50 часа в с. Сушево, общ. Завет на ул. „Родопи“ пред дом № 18 настъпва пътно – транспортно произшествие. Водачът М.А. на 38 години от с. Сушево при управление на лек автомобил „Фолксваген голф“ блъска движещия се пред него мотопед „Jawa“, управляван от Е.М. на 43 години от от с. Сушево. Съпругата на водача на мотопеда, В.М. на 41 години от с. Сушево при опит да му помогне е блъсната от С.А. с управлявания от него автомобил „Пежо партнер“.

Двамата водачи на леките автомобили напускат местопроизшествието и се укриват. Впоследствие извършителите са установени и са задържани за срок от 24ч. със заповед за задържане на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗМВР.

YouTube

Пострадалите са откарани от екип на ФСМП – Кубрат в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ – Разград, където е установено, че Е.М. е с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота, а В.М. е с гръдна травма /фрактура на три ребра/ и мозъчен кръвоизлив, с опасност за живота. Уведомен е районния прокурор. По случая е образувано досъдебно производство на основание чл.343, ал.3, буква „а“, във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе