Над 70 деца се включиха в първите тренировки на Вълци Разград

Новата баскетболна школа „Вълци“ стартира дейност днес с открити тренировки за деца в различни възрасти. На площадката в ОУ „Васил Левски“ от сутринта тренираха деца под вещото ръководство на млади треньори и педагози, които бяха подготвили изненади и награди за всички.

В истинско забавление за малки и големи се превърна баскетболният празник. Над 70 деца играха баскетбол заедно със свои връстници. „Интересът на децата е вдъхновение за нас“, заявиха адвокат Марин Кинов и треньорът Пенко Велчев, основатели на школата, и добавиха: „Школата „Вълци“ започва работа със заявка да върне традицията сред младите хора и баскетболът отново да е сред водещите спортове в града.“

YouTube

Всички са поканени да се включат в школите на „Вълци“, които от началото на учебната година ще работят с деца от основните училища в града. Целта е да се постигне масовост и всички, независимо от възрастта, да имат възможност да участват в състезания през цялата година.

На официалното откриване присъства кметът на Разград – д-р Валентин Василев, който направи лично дарение към школата. Главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров пожела успех и дари баскетболни топки от името на областния управител. На място присъстваха и членове на УС на Дарителски фонд за Разград, които заявиха своята дългосрочна подкрепа за школата „Вълци“ – в рамките на следващите 3 години.

„Вълци“ Разград стартира реализация на своя план за дългосрочно развитие на баскетбола за деца, благодарение на генералния спонсор Амета Холдинг, с търговска марка „Лудогорско пиле“, както и на останалите спонсори: Фарма Тийм, Сити Търговище, Политрафик, Разград Полиграф.

Всички желаещи могат да се запишат за участие в школите във Facebook страницата на „Вълци“ Разград – https://www.facebook.com/wolvesrazgrad, както и по имейл на: [email protected].  

Над 30 малки вълчета се включиха в първата открита тренировка и се забавляват, играейки баскетбол ?? Не чакай, включи се и ти ??

Публикувахте от Вълци Разград / Wolves Razgrad в Събота, 15 септември 2018 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе