„Венъм“ оглави американската бокс-офис класация

Фентъзи хорърът „Венъм“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с излизането си по екраните, като събра 80 милиона щатски долара приходи от продажба на билети, съобщиха световните информационни агенции.

Филмът разказва историята на журналиста Еди Брок (Том Харди), който се превръща в приемник на извънземното създание Венъм.

YouTube

Въпреки че кинокритиците не останаха много доволни от „Венъм“, филмът подобри рекорда за най-високи дебютни приходи през октомври с 20 милиона долара.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е мюзикълът с Лейди Гага „Роди се звезда“ с приходи от 41,3 милиона долара.

За разлика от характерната ѝ ексцентричност на сцената, под режисурата на Брадли Купър Лейди Гага е естествена, крехка и колеблива. Филмът беше представен на кинофестивалите във Венеция и Торонто и получи много похвали от кинокритиците. Анимацията „Малката стъпка“ зае третото място с 14,9 милиона долара приходи през втория си уикенд на екран.

Следват „Вечерно училище“ и „Мистерията на къщата с часовника“ с приходи съответни 12,3 милиона долара и 7,3 милиона долара.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе