Как да изтриете съобщения в Messenger

Може би се е случвало да изпратите съобщение във Facebook Messenger и секунда след това да съжалите. Или пък да го пратите на грешния човек. Затова е полезно да знаете как се изтриват съобщения.

Изтриване на съобщения на десктоп

1. Влезте във Facebook.

2. Кликнете върху балончето в горния десен ъгъл, след което върху „See All in Messenger“ в долния ляв ъгъл.

3. За да изтриете цяла нишка от съобщения, задръжте курсора на мишката над разговора и кликнете върху иконката на зъбно колело в долния десен ъгъл. След това натиснете „Delete“.

4. Разполагате с три опции: „Cancel“, „Delete“ и „Archive“. Кликнете върху „Delete“, за да продължите.

5. За да изтриете част от разговора, кликнете върху разговора и задръжте курсора на мишката върху съобщението, което искате да изтриете. След това кликнете върху трите хоризонтални точки и натиснете „Delete“.

Изтриване на съобщения на мобилно устройство

1. Влезте в приложението Messenger за iOS или Android, както обикновено.

2. Ако искате да изтриете цял разговор, задръжте нишката със съобщения и изберете „Delete Conversation“ от резултантното меню.

3. Ако искате да изтриете само едно съобщение, влезте в разговора, задръжте съобщението, което искате да изтриете, и изберете „Delete“.

Върни се горе