Автото отбеляза националната седмица на четенето

Учениците на ПГТС „Христо Смирненски” гр. Разград отбелязаха Националната седмицата на четенето с различни интересни инициативи, които да стимулират творчеството и усъвършенстването в младежите.

В рамките на два учебни часа осмокласници запознаваха своите връсници с разкази на български класици, а десетокласници се включиха в състезание за „Най-добър разказвач”.

YouTube


Най- добре подготвените ученици Драгомир Атанасов, Бдиз Бекиров, Митко Стоянов Алиджан Мурадов, Райчо Костадинов, Дейвид Любомиров, Емануил Георгиев, Турай Зекерие и Айгюн Осман бяха наградени от поета Пламен Панчев на организираната с него поетична среща, в която възпитаници и учители имаха удоволствието да се потопят в красотата на поезията. Инж. Ангелова- директор на гимназията не скри вълнението си и прочете любимо стихотворение от творчеството на Пламен Панчев.

По инициатива на учениците гост беше и госпожа Веселина Милушева-дългогодишен преподавател, носител на наградата „Никола Икономов“, която представи любими стихове от руски и немски автори.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе