Културен календар за Ноември

От 1 до 10 ноември в регионална библиотека „Проф.Боян Пенев“ ще се проведе изложба: ”Нова Зеландия – непозната и недостижима”, автор на която е Румен Воденичаров .

На 5 ноември, от 16:00 ч.,  отново в регионалната библиотека ще се състои  „Когато си готов да полетиш”- танцова импресия: младежки авторски хореографии по стихове на съвременни български поети, с ТТФ „Пулс”.

YouTube

На 11 ноември в Общински културен център ще се проведе драматичният спектакъл „Антихрист“ на Емилиян Станев, с участието на Любомир Ковачев, Елена Петрова, Николай Сотиров и други.

От 19:00 ч.  на 13 ноември в Народно читалище „Развитие 1869“ ще се състои музикалният спектакъл на Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели – „Бог Рок“.

На 15 ноември от 17:30 ч. в регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ ще се проведе „Яворов и Лора. Мистерията на една гибел”, среща със Стефан Коларов,  автор на тритомника.

На 23 ноември от 18:00 ч. в Народно читалище „Развитие 1869“ ще се състои камерен концерт „От барок към романтизма“.

На 28 ноември в Дома за стари хора ще бъде представена презентация „Есенни празници и обичаи“, по инициатива на регионална библиотека „Проф.Боян Пенев“.

На 29 ноември в регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ ще се състои тийн дискусия „Книгите и младите. Библиотеката – реална и виртуална”, с ученици от ПГПЧ, ППМГ, ПГИ, НПТГ.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе