Кметът връчи награди на отличените в конкурса „Да на красотата“

Кметът на Община Разград и заместник-кметът Галина Георгиева връчиха наградите на отличените в различните категории от съвместна инициатива на Федерация на жените с Община Разград – конкурсът „Да на красотата“ за най-красиво зацветени дворове, тераси, пространства и др. Това се случи преди началото на благотворителния концерт на Федерация на жените в Разград, който се проведе днес в залата на Народно читалище „Развитие 1869“. Събитието е традиционно, провежда се във връзка с Деня на християнското семейство, а средствата от билети са за различна благородна кауза всяка година. Тази година със средтсвата ще се помогне на две деца от Разград на 17 и на 12 години да преборят коварна болет.

YouTube

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев приветства участниците с думите”За мен е чест аз и Общината да сме съпричастни с тези събития. Надявам се средствата, събрани за децата да са по-големи, има надежда за тях. Благодаря на госпожа Любка Стоянова и Федерацията на жените за инициативата, благодаря и на Галина Георгиева, с която сме говорили че хората на Разград са трудолюбиви и идейни. Нека направим града и държавата ни по-приветливи, Община Разград ще продължа да е партньор в подобни инициативи.”

Зам.-кметът Галина Георгиева благодари на всички жители на Община Разград, че се включват в благородната инициатива. Тя каза още, че това е една от най-хубавите инициативи, в които се е включвала и че се радва заедно с кмета да връчат наградите и всички да заявят заедно «Да на красотата».
От името на Федерация на жените благодариха за ползотворното сътрудничество на ръководството на Община Разград.

След връчване на наградите, на сцената излязоха деца от следнните формации: Балетна школа към НЧ „Развитие 1869”, Градски мажоретен състав, ТФ „Емиденс”, ТФ „Феникс”, ТФ „Капанче”, ДТШ „Хорце”, ВК „Весели глухарчета”, ДТШ „Сладури”, група „Усмивката ни отива” – КСУПЛУ с. Просторно, Клуб „Слово” към ЦУТНТ, изпълнения от Алейна Кенанова, Александра Златева, Пламен Начев, Дарина Минева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе