Брад Пит и Анджелина Джоли са готови да се споразумеят за децата

След това звездите ще насочат вниманието си към финансовите детайли около развода, съобщава Нова Телевизия.

Брад Пит и Анджелина Джоли се готвят да подпишат споразумението за попечителството на децата, защото са осъзнали, че враждата им само им вреди, съобщи Контактмюзик. Така звездите ще избягнат и дългата съдебна битка.

YouTube

Макар и Анджелина Джоли първоначално да искаше децата да бъдат поверени само на нея и Брад Пит да получи „минимално време“ с тях, споразумението ще му отреди „доста време“. Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца. Най-големият е Мадокс – на 17 години. Пакс е на 14, Захара – на 13, Шайло – на 12, а близнаците Вивиен и Нокс са на 10 години.

След като подпишат споразумението звездите ще насочат вниманието си към финансовите детайли. Те имат да делят стотици милиони долари. Актрисата неотдавна е връчила финансовите си претенции на юридическия екип на бившия си съпруг за преговорите.

През август актьорите постигнаха временно споразумение по попечителството на децата само седмици, след като Анджелина Джоли обвини Брад Пит, че не плаща „значима“ издръжка за тях. Няколко дни по-късно обаче той отговори, че й е „дал на заем“ 8 милиона долара, за да й помогне да купи сегашния си дом и е платил над 1,3 милиона долара за нея и децата.

Тази година съдът нареди Анджелина Джоли да се погрижи децата да прекарват повече време с баща си. Иначе рискува да загуби попечителските права.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе