Областният управител участва в работна среща на областните управители в Стара Загора

Областният управител на област Разград участва в регулярна работна среща на областните управители от цялата страна в Стана Загора.

YouTube

На 22 ноември заедно с началника на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова областните управители обсъдиха изпълнението на Комуникационната стратегия на България за ЕС и постигнатите резултати от проведените по места инициативи за популяризиране на европейското културно многообразие и за отбелязване на приноса на България в спасяването на евреите от Холокоста. На срещата бяха поставени и текущи въпроси, свързани с работата на администрациите.

В работния форум се включи и министърът на МВР Младен Маринов. Основната тема на неговото изказване бе „Обществен ред и сигурност“. Министър Маринов очерта главните приоритети на ръководството на МВР и обяви статистика за състоянието на средата за сигурност у нас. Като положителен аспект в дейността на министерството беше посочена изградената добра комуникация и партньорство между органите на реда, областните администрации и представителите на местната власт.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе