Коледен подарък според зодията

Всяка зодия има различни предпочитания за подаръци. Затова е добре да вземете предвид астрологичните особености на вашите близки, когато избирате подаръци за празниците. Някои не обичат изненадите, други са твърде скромни, трети трудни за разгадаване. Вижте какъв коледен подарък да подарите според зодията.

Овен

YouTube

Овните са активни и обичат да бъдат забелязвани. Затова необичайният, красив и бляскав подарък е добра идея. Ако вече сте избрали нещо „по-обикновено“ погрижете се поне опаковката да е ефектна. Тъй като девизът на Овните е: „Аз съм!“, можете просто да поднесете плик с определена сума, която те с удоволствие ще си похарчат сами. Авантюристичната природа на Овена предполага подаръци, които трябва да привлекат и задържат вниманието му, така че нова джаджа и техника последен модел определено са попадения. Заради интереса му към различни спортове може да подарите на представителите на тази зодия екипировка или някакъв спортен аксесоар.

Овните се увличат също по готварство и електроника. За дамите задължително добавете към подаръка червена роза.

Телец

Телците обичат уюта, комфорта, домашната обстановка. Нещо топло, меко, приятно на пипане е идеалният подарък за тях. Едно кашмирено одеяло е добро дошло, особено ако върви в комплект с удобно кресло. Избирайки подарък за Телеца не забравяйте, че знакът се управлява от Венера, затова красотата и разкошът гарантирано ще му допаднат. Но тъй като все пак е земен знак, трябва да има нотка на практичност и надеждност. Можете да допълните подаръка с цвете, ще го зарадвате.

Като най-известните чревоугодници от зодиака, Телците винаги ще оценят качествени и вкусно приготвени ястия. Затова подходящи коледни подаръци за тях са хубавото вино, вечеря в изискан ресторант, гурме кухня или някакъв деликатес, а още по-добре ако съчетаете различни вкусотии в празнична кошница. Телците ще се зарадват също на ефектно бижу, инструменти или ароматни масла. Обърнете повече внимание на опаковката, защото представителите на тази зодия държат на нея.

Близнаци

Подаръкът, който ще изберете, трябва най-напред да удовлетворява жаждата за знания, нови впечатления или поне любопитството на вашия Близнак. Избягвайте скучните, предсказуеми подаръци. Най-важният елемент е изненадата, независимо дали става дума за хубава книга или билет за задгранично пътуване. Разбира се, Близнаците олицетворяват комуникацията и връзките – всякаква технологична играчка ще бъде добре приета – смартфон, таблет, лаптоп, аксесоари за тях. Зодия Близнаци се увлича по модерни технологии и всички джаджи, които осигуряват добра комуникация и връзка със света от всяко кътче на земното кълбо. Телефони, таблети, плейъри, електронни книги са част от коледните подаръци, които се харесват на Близнаците.

Другият вариант е да им помогнете да се организират, като им подарите тефтер-органайзер с хубава писалка – представителите на тази зодия винаги имат много задачи, затова е добре да си записват.

Рак

Представителите на тази зодия са грижовни, обичат дома си и създават уют за околните. Но най-добрият подарък за тях би било едно пътешествие. Непременно проучете кои страни интересуват любимия ви Рак. Не е задължително това да е луксозен круиз, по-важно е местата, които ще посети, да са му наистина интересни. Желателно е пътуването да е съвместно. Раците не обичат самотата.

Жената Рак ще зарадвате и с бижу – по поръчка, в любимата цветова гама. Не е тайна, че Раците са суетни и обръщат внимание на външния си вид. Подходящи коледни подаръци за тази зодия са стилни и модерни дрехи, козметика за домашни спа процедури, парфюм. Красиво бижу също е вариант, но задължително да е от сребро или полускъпоценни камъни. Раците са и доста емоционална и сантиментална зодия, затова може да им подарите ваша обща снимка или нещо ръчно изработено. Със сигурност усилията ви ще бъдат оценени.

Лъв

За Лъва е важен статусът, който ще му донесе подаръкът. Може да е вечеря в разкошен ресторант, билети за концерт на много популярен изпълнител, дреха или украшение от известен дизайнер. Пътешествието също е добра идея, но трябва да съответства на престижа му. Предпочитани от Лъва места са Франция, Италия, Великобритания, САЩ, Канарските острови, Малдивите, Сейшелските острови. Излишно е да коментираме „залитанията“ на Лъвовете по скъпи, маркови стоки. Тук ще трябва да се охарчите малко повече за коледен подарък.

Заложете на ефектен аксесоар на известен бранд, на лъскаво бижу или скъп парфюм. Не подминавайте опаковката – тя трябва да изглежда не по-малко луксозна от самия подарък. Вариант за коледен подарък на Лъвовете е и някакъв предмет на изкуството.

Дева

За този земен знак най-важното е практичността. Не задължително свързана с домакинството, но пък и защо не? Няма да върнат някоя супермодерна съдомиялна машина или сушилня. Но най-добре ще направите, ако попитате Девата какво би искала да получи. Един такъв въпрос ще я зарадва. Още повече, че представителите на този знак не обичат да се затрупват с ненужни вещи.

Хубав подарък за жената Дева е скъпа козметика – грижа за кожата или косата. Практични по природа, Девите ще оценят коледен подарък, който да им върши някаква работа в ежедневието. Другият вариант е да ги зарадвате с подарък, който да предизвика логическото им мислене – някаква игра, джаджа или интересна книга за мистериозно убийство. Подаръци за дома и ароматни комплекти също са добре дошли за представителите на тази зодия.

Везни

Този зодиакален знак се управлява от Венера. Везните имат слабост към красивото, изящното, ценят добрия вкус. Подаръкът трябва да им съответства – нещо изтънчено, елегантно, с изискан дизайн или просто много красиво. Това може да е дреха, бижу (особено ако е от бяло злато). Но запомнете – никога не питайте Везните, какво да им подарите! Дори не става дума за това, че обичат изненадите. Проблемът с избора е основната житейска мъка на този знак. С въпроса си ще ги затрудните и ще развалите празничното им настроение.

Везните са една от най-романтичните зодии в зодиака, затова какъвто и коледен подарък да сте решили да им купувате, мислете винаги от тази позиция. Филм, музика, книга – трябва да носят послание и да са посветени на любовта или на нещо, което сте забелязали, че много харесват. Изненадайте ги с билети за концерт на любим изпълнител или с разходка до някоя романтична дестинация. Не забравяйте букета за дамите – той е почти толкова важен, колкото и самият подарък.

Скорпион

Най-тайнственият и загадъчен знак. Много труден избор. Никой не знае какво точно харесват Скорпионите. Ако не сте в състояние да разгадаете, дайте им пари, те с радост ще ги похарчат. Представителите на този знак обичат силните усещания. Скок с бънджи, полет с балон, билет за Формула 1 са добре дошли, ще осигурят нужния адреналин. И още нещо, без да звучи зловещо, мъжете Скорпиони обичат хладните оръжия – скъп ловджийски нож ще зарадва любителите на това хоби.

Подобно на Девите, зодия Скорпион обича интересни подаръци, които развиват мисленето и уменията. Ако мислите коледният подарък да е книга, най-добре изберете някоя с динамичен сюжет и неочакван край – мистериите са идеални за целта. В списъка с подходящи подаръци попадат още стоки за дома, техника, дрехи. В плюс е, ако им подарите нещо изработено ръчно – плетен шал, фигурка от филц, рисувана керамика.

Стрелец

Този знак се управлява от Юпитер, планета на щедростта и завоюването на нови територии. Стрелецът винаги се стреми да разшири обсега си на действие, затова пътешествията са добре дошли. Всичко, свързано с тях ще ги зарадва. От пътеводител Lonely Planet до екскурзия в най-отдалечения ъгъл на планетата. Ще се зарадва на сувенир от задгранично пътуване, вещ необходима за далечен поход, дори игра, която би направила пътуването по-поносимо. Пътешественици и приключенци, Стрелците обожават екскурзиите и всичко свързано с туризма. Подарете им аксесоари за поход в планината, компактна раница или хубав сак, който да им служи при посещението на следващата дестинация.

Стрелците обичат да се забавляват, така че може да се спрете и на някакъв по-шеговит подарък. Представителите на тази зодия се увличат също по езотерика, астрология, духовни течения – може да им подарите книга с такава тематика.

Козирог

Най-добрият подарък за тази зодия са парите. Козирогът е твърде практичен за ексцентрични или символични подаръци. Но на пари ще се зарадва винаги. Козирозите често са запалени по някакво хоби. Всеки подарък, свързан с увлеченията им, ще бъде приет с благодарност. Тъй като са работохолици и отдадени на кариерата си можете да ги поглезите с ваучър за СПА процедури или почивка. Сами няма да си го позволят, но ще оценят грижата за тях. Не избирайте ефектни и помпозни подаръци, това са практици, които няма да се впечатлят от подобен жест.

Козирозите за малко капризни, когато става въпрос за подаръци. Причината е, че имат определени очаквания за това, което ще получат. Може да им подарите нещо свързано с професионалното им израстване и конкретно с работата им – планери, скъпа химикалка, тематична книга. Ако пък държите подаръкът да е по-личен, тогава избирайте между ръчен часовник, бижу, дрехи от естествени материи, парфюм.

Водолей

Това е най-неординерният зодиакален знак. Затова и подаръкът трябва да му съответства. Постарайте се да го удивите. Водолеят се управлява от планетата Уран. Тя покровителства гениите, учените, астролозите, всичко свързано с Космоса. Всичко, което може да ви хрумне като технологична джаджа, е добре дошло. Няма да върнат и един домашен телескоп. Водолеите също са пътешественици и ще се зарадват на туристически поход и всякакви свързани с това пътуване аксесоари.

Водолеите са смятани за ексцентрични, различни, нестандартни, затова при избора на коледен подарък за тази зодия трябва да подходите с повече въображение. Обичат иновациите, затова техниката последен модел им е слабост. Харесват увлекателни книги с теории за бъдещето и анализи на значими събития в световен мащаб. Често сменят хобито и настроението си, затова трудно се избира подарък за Водолеите. Заложете на оригинална опаковка и няма да сбъркате.

Риби

Рибите обичат изненадите. Мъжът Риби ще оцени квалитетния алкохол. За жената Риби вниманието е по-важно от самия подарък. Затова се постарайте връчването му да е въздействащо, в ефектна опаковка, имате работа с естет. Рибите обичат мистиката. Бижу със загадъчен камък или амулет би им харесало, персонален хороскоп за идната година също е добра идея.

Рибите са сантиментални. Сувенир с нежно послание ще стопли сърцето им, а романтичната обстановка няма да забравят никога. Мечтатели по душа, Рибите търсят различни начини да се откъснат поне за малко от реалността. Зарадвайте ги за Коледа с подарък като интересна книга или с диск на любим изпълнител. Подарете им нещо, което да докосне емоционалния им характер – колаж от снимки, ароматни масла за спа процедури у дома, бижу с определена символика.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе