Понеделникът идва със слънце

През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно ясно и тихо.

В западната половина от Дунавската равнина и в котловините ще има ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат между минус 9 и минус 4 градуса, по Черноморието и в крайните югозападни райони – между минус 3 и 0 градуса.

YouTube

Утре, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно слънчево, след обяд над Западна България ще има разкъсана висока облачност. В западната половина от Дунавската равнина ще се задържи облачно и мъгливо и там дневните температури ще останат отрицателни: минус 4 – минус 2 градуса, а в останалата част от страната – между 4 и 9 градуса, предаде БТА.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за декември – слабо ще се понижи.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места с намалена видимост. Максималните температури на въздуха ще са 6 – 9 градуса. Температурата на морската вода ще е 9 – 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5 градуса, а на 2000 метра – около нула градуса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе