Най-потресаващите неща откривани в хотелски стаи

Често камериерките на хотелите намират странни неща в стаите. Вижте едни от най-странните и потресаващи глетки, на които са се натъквали някога:

1. Едни от най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи са умрели животни. Камериери са имали нещастието да открият полуодран елен във ваната и разпръсната из цялата стая риба. Какво е правила двойката, която е била отседнала там, остава загадка.

YouTube

2. Мъж решил да си направи шега с приятелката си. Той заловил акула, с дължина 1,5 м, увил я в хавлии, за да премине през лобто незабелязано и я сложил във ваната. Акулата не е успяла да оживее и е намерена мъртва във ваната от камериерите на португалски хотел. До нея е била залепена бележка, на която мъжът обяснил ситуацията, извинил се е и се е надявал акулата да зарадва готвачите. Историята за акулата влязла дори в местните новини.

3. Гост в хотел намира странна книга до леглото си. По-скоро било дневник с бележки. На тях било описано подробно всичко, което се е случило в стаята.

4. Спомняте ли си филма „Психо“ – известна сцена от трилъра най-вероятно е била пресъздадена в хотел в Мексико. В стаята си двойка от Канада открива дупки за наблюдение в стените. За съжаление, те се натъкват на тях по-късно, отколкото им се искало. След това двамата били компенсирани от хотела, като не платили за нощувката.

5. Служители нa хотел остават потресени, когато откриват доста зловеща книга. В нея били написани 41 поеми, свързани със…салатата. Авторът ѝ е вярвал, че салатата е жив организъм. Съдейки по състоянието на книгата изглеждало е, че читателят я е носил навсякъде със себе си.

Източник: vesti.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе