Трябва да пробвате тези няколко неща поне веднъж в живота

По света има много неща за вършене и много места за посещение. За наша радост ние сме в Европа и можем да посетим няколко невероятни места наблизо.

1. Да опитате джелато в Рим. Сладоледите в италианската столица са прословути, а на някои места предлагат над 100 вида вкусове.

YouTube

2. Да видите Ла Саграда Фамилиа в Барселона. И до днес базиликата, чийто главен архителт е гениалният Антонио Гауди не е завършена, но е едно от съвременните чудеса на света, които всеки един от нас трябва да види.

3. Да слушате фадо в Лисбон. Да кажем, че Лисабон е една от перлите на Европа е малко, а фадото е португалската музика, в която невъзможно да не се влюбиш.

4. Да видите Берлинската стена. Мястото, коеот е белязало разделението на Европа за близо половин век и е откъзнало семейства, близки, приятели и е било основната граница между двата строя. Днес тя е поле за изява на различни артисти.

5. Да видите градините на Версай и Лувъра. Сами се досещате, че това е едно от местата, събрали толкова много изкуство на едно място, че трябва да му отделите няколко дни, за да видите всичко.

6. Да видите акропола в Атина. Това е един от най-вълнващите начини да си устроите пътешествие във времето и да видите същото, което са гледали всеки ден и хората от Античността.

ИЗточник: vesti.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе