Проведе се традиционната сбирка на клуб „Емпатия“ от Кубрат

С усмивки, настроение, подаръци и заявки за нови предизвикателства емпатистите от Кубрат се събраха на традиционната сбирка с края на първия учебен срок

Грипната ваканция не попречи на редовните участници и лица на Клуб „Емпатия”, да проведат традиционната сбирка с наближаването на първия учебен срок, за да се поздравят с новата година, да отправят хубави пожелания, да мечтаят и начертаят акцентите на новата творческа програма за настоящата година. На първи февруари, ентусиастите с представители от четвърти, пети и шести клас се събраха да отпразнуват новата година, да споделят с какво ще запомнят старата година, какви очаквания имат от предстоящите съвместни срещи и не на последно място да разменят символични подаръци по между си. С приповдигнато настроение, желание за нови предизвикателства, споделени моменти от празниците, срещата мина неусетно. Подаръците допълнително вдигнаха градуса на настроението и в очите на всички имаше благодарност.
Всички деца получиха от най-новите рекламни материали на комисията, които отново са свързани с излъчването на позитивни послания – „За по-мирен, по-добър, по- хармоничен и много по-красив свят”. На това мото ще бъдат подчинени всички предстоящите творчески задачи в превантивната програма на комисията.

YouTube

Писане на празнични пожелания и обкичването с тях на „Дървото на мечтите и желанията за 2019 година“ стана и поредната творческа задача-закачка по време на срещата. „Здраве, щастие, късмет, обич, берекет, позитивизъм, хармония, топлина, подаръци за всички“ в празничните дни се срещаха най-често сред пожеланията на малките творци.

С какво ще запомнят отиващата си 2018 година малчуганите от Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат:
Симеон Атанасов (ученик в четвърти клас) – „Много са моментите за мен от приятни по приятни – срещата ми с областния управител Гюнай Хюсмен през юни тази година, участието ми в Детска полицейска академия в Разград, двете инициативи, на които бях и лице –„Да спортуваме заедно“ и „Да пазим децата на пътя“ и новите приятели, които открих сред другите участници в клуба, не е ли яко…“.

Мирослав Митев (ученик в пети клас) – „Щастливите моменти, които са водещи в клуба и позитивните начинания около които се обединяваме и които ни правят наистина по-добри и по-инициативни и помагаме на деца в конфликт със закона. Това ме прави много щастлив. “.

Траяна Рашкова (ученичка в шести клас) „Изпращам годината с преживени много хубави и полезни моменти в любимия Клуб „Емпатия“. Преживяхме успехите на нашите приятели, които през 2018 година прибавиха нови медали в къта ни за шампион. Помагахме отново на деца, рисувахме, творихме, това се помни и носи щастие и доброта“.

Клуб „Емпатия” е един от най-успешно реализираните проекти на МКБППМН-Кубрат, която през годините обедини ученици от различни възрасти в реализирането на превантивно-образователни кампании на комисията и получи широка подкрепа от страна на родителите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе