Сгащиха 2-ма подпийнали пловдивчани, разхождащи се с бухалка

Млад пловдивчанин попадна в ареста на Първо районно след свада с полицията.

Той е проявил словесна агресия спрямо униформените, псувал ги и буйствал по време на арест, пише Traffic News. Екшънът се разиграл посред нощ на булевард „Никола Вапцаров” в началото на седмицата.

YouTube

Двама приятели, които се почерпили солидно с алкохол, тръгнали към дома на новото гадже на бившата на единия от младежите. Те били въоръжени с дървена бухалка. Вървейки по булеварда обаче, те забелязали кола на полицията, патрулираща в квартала.

Изплашени поради факта, че са въоръжени, аверите се скрили зад метална лавка. Разбира се, зоркото око на униформените фокусирало действията на мъжете. Колата спряла, полиците слезли и спипали приятелите. Служителите на МВР забелязали оръжието и попитали, за какво им е бухалката и къде отиват. Видимо подпийнали момчетата признали за намеренията си.

Това наложило да им бъде направена проверка на документите. Това не се харесало на единия пловдивчанин и започнал да обижда и псува. „ Как ще ми искате личната карта? Няма да ви дам никаква лична карта”, повтаряло момчето и буйствало, докато се опитвали да го задържат.

И двамата пловдивчани са били отведени в Първо районно. Тестът за алкохол показал 2.49 промила алкохол в кръвта на агресивното момче. То е останало за 24 часа в ареста, а след това бе изправено пред съда.

Магистратите го наказаха с глоба от 100 лева за проявеното дребно хулиганство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе