Защо мъжете са луди по миньончета

Едва ли има жена, която да е доволна от външния си вид! Косата й е права, а тя мечтае за буйни къдрици, устните й са тънки, а тя иска да са плътни и сочни… И в стремежа си да се хареса на околните, стои с часове пред огледалото, опитвайки се да коригира недостатъците си, пише Zajenata.bg

За съжаление, има неща, които не можем да поправим нито с пластични операции, нито със скъпи козметични процедури.

YouTube

Ръстът е един от тях.

Много дами страдат от това, че са ниски. Но за тях имаме добра новина. Оказва се, че мъжете много си падат по ниски жени и не пропускат възможността да се запознаят с такава дама. Връзката с ниско момиче си има куп преимущества! Не вярвате? Днес ще ви дадем 9 тежки аргумента в полза на джобните гаджета!

Малките жени са очарователни

Те изглеждат възхитително, дори и да са с лош характер. Помните ли  Фил Дънфи от сериала „Модерно семейство“? Той непрекъснато съветва да се запознаваме с тези, които изглеждат секси, дори и да са ни разочаровали. 

Изглеждат млади и съвършени

Всеки човек ще си помисли, че сте на 17, макар отдавна да сте минала 25-те. И това е така, защото малките жени никога не стареят! Ниският ръст е гаранция за вечна младост! 

Могат да пазаруват от детските магазини и да пестят пари

Може и да ви звучи смешно, но това си е точно така! Детските сандали са много по-евтини от моделите, които се предлагат в магазините за възрастни! 

Ще прекарва повече време с партньора си

Джобните гаджета обичат по-силно. Така че, уважаеми господа, ако сте се събрали с ниска жена, бъдете сигурни, че връзката ви ще продължи вечно! 

Харчат по-малко за храна

Тук не са нужни никакви научни доказателства. Малкият човек яде по-малко, а ниската жена ще ви спести куп пари за храна!

Да целуваш малка жена е толкова мило

Усещането, когато висок мъж целува по-ниска от него жена, е повече от невероятно! Нима не е трогателно, когато тя се повдигне на пръсти, за да ви целуне? Е, не е ли секси?

Винаги пестите време

И двамата пестите време, защото можете да се огледате едновременно в огледалото, без да си пречите един на друг!

Можете да носите обувки на висок ток

Ниските момичета без проблеми могат да носят обувки на висок ток, защото никога няма да изглеждат по-високи от партньора си. Виж, високите дами имат големи проблеми с това!

Всеки мъж иска да я прегръща

Кой мъж не обича да прегръща ниска жена? Главата й е на гърдите му, а той може нежно да я целува по челото… Какво по-романтично от това?!?

А високите момичета нямат причини да се разстройват! За тях винаги ще се намери кавалер, който е с поне една глава над тях!

Източник: Zajenata.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе