Кои са най-дразнещите постъпки на пътници в самолета

Британският в. „Дейли мейл” публикува списък на постъпки на авиопътници, които най-много дразнят останалите пътници в самолета.

Стана ясно, че мнозина ненавиждат децата, които играят на много шумни видеоигри, пътниците от опашката на самолета, които обаче първи се втурват към изхода след кацането, а също хората, които четата чужда книга през рамото на съседа.

YouTube

В списъка с неприятните навици са включени и егоистите, които използват и двата подлакътника и онези, които след заспиването си отпускат главата върху рамото на съседа

Бивша стюардеса разказа за случай, когато пътничка започнала да сменя памперса на бебето си направо върху падащата масичка от гърба на предната седалка, въпреки че в момента всички тоалетни в самолета са били свободни.

Някои посочили безспирните разговори на туристическите групи, както и аплодисментите за пилотите при приземяването.

През декември 2018 г. експертът по етикета Джон Брайънт проведе допитване сред 2000 британци за най-раздразнителното поведение на пътниците по летищата. Най-много недоволство предизвикали пътниците, които се опитвали да се качат в самолета, без да си изчакат реда. Това не се харесало на 6.57% от анкетираните.

ИЗточник: Actualno.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе