„Рамбо: Последна кръв“ е последният за поредицата

Филмът „Рамбо: Последна кръв“ ще бъде епилог на историята на култовия екшън герой.

„Рамбо: Последна кръв“ на легендарния Силвестър Сталоун ще дебютира на кино екраните на 20 септември. Това ще бъде последният филм от култовата екшън поредица за Джон Рамбо – един от най-важните и обичани персонажи в историята на жанра.

YouTube

Режисьор на филма е Ейдриън Грунберг, а освен Силвестър Сталоун, в проекта участват още Паз Вега, Серхио Перис-Менчета и Ивет Монреал. „Рамбо: Последна кръв“ пристига на голям екран точно 11 години след последния до този момент филм от поредицата. Когато лентата се появи в кината, Силвестър Сталоун ще бъде вече 73-годишен.

„Последна кръв“ ще сложи край на сагата, която Сталоун стартира с „Рамбо: Първа кръв“ през далечната 1982 година. Тогава филмът бе режисиран от българина Тед Кочев, а светът се запозна с Джон Рамбо – ветеран от войната във Виетнам, който се връща с проблема психика сред преживяното в азиатската страна. Успехът на филма бе толкова сериозен, че Сталоун лесно реши да създаде още общо четири негови продължения.

В „Рамбо: Последна кръв“ ще видим Джон Рамбо в момент, в който той се отказва от спокойния си живот, за да намери изчезналата дъщеря на своя близка приятелка. Проблемът в случая е, че замесени в цялата ситуация са хората от опасен мексикански наркокартел, което принуждава Рамбо да прибегне до старите си умения на машина за убиване. Както винаги досега, самият Силвестър Сталоун е автор на сценария на лентата.

Само на територията на САЩ филмите за Джон Рамбо са спечелили повече от 300 милиона долара в боксофиса. Четвъртият „Рамбо“ бе с бюджет от едва 50 милиона долара, а приключи в боксофиса с приходи от 113 милиона. След неговото излизане Силвестър Сталоун заяви, че това е бил последният филм за Рамбо, но години по-късно той все пак реши да заснеме още един.

Източник: soundtrack.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе