Внезапно изгубихме Весела Тотева

На 45 години внезапно почина продуцентът на „Събуди се“ Весела Тотева.

След нея остава споменът за изключителния колега и професионалист, за човека, изправил се и успял да преодолее най-тежките житейски изпитания. За майката, посветила се на двете си прекрасни деца. За активистката, отдала се на каузата да спасява децата от изкушенията на дрогата и насилието, пишат от Нова телевизия.

YouTube

Поклонението ще се състои в четвъртък, 7 март, от 11.30 часа на Централните софийски гробища.

Весела Тотева е от София, израства в семейство на военен и лаборантка. Журналист е повече от 18 години, написала е автобиографична книга “Падение и спасение”, продуцент е на съботно-неделния сутрешен блок на NOVA „Събуди се“.

През 90-те години журналистката прави една грешка стъпка и обрича себе си на дългогодишна наркозависимост. Става негов роб в деня, в който посещава за пореден път актуално за времето заведение и неин приятел й дава да пуши. След 10 дни Весела се събужда с абстиненция, а този човек отново й поднася от същото с думите: „Пуши, това е хероин и от днес си го плащаш“.

През следващите осем години тя минава през ада и повежда тежка битка. Своята борба описва в книгата си „Падение и спасение“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе