В Разград се състоя традиционният осмомартенски бал

Кметът д-р Валентин Василев и заместникът му Галина Георгиева поздравиха днес дамите от Федерацията на жените в Разград и гостите на осмомартенския бал, който се организира традиционно.

YouTube

Д-р Василев изказа своята благодарност към Федерацията за благотворителните инициативи, които организира и за ентусиазма, който влагат при реализирането им. Той подари на жените от Федерацията цветя в знак на признателност и им връчи поздравителен адрес, в който пояснява, че: „Красивите празници се превръщат в още по-красиви дни, когато някой се грижи за някого. С Вашите инициативи Вие връщате надеждата у хора, които са в затруднено положение и тези жестове са знак за благородните ви мисли и намерения към ближния. Искам да Ви благодаря за това, което правите, за нестихващия ентусиазъм, с който работите. Вие сте заели сериозно място в общността и не спирате да доказвате, че когато хората си помагат, цялото общество е здраво и бъдещето му ще бъде хубаво.“

Кметът използва случая в навечерието на празника на жената 8-ми март да пожелае на всички дами да са живи и здрави, енергични и обградени с много любов и красота.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе