Талантливи деца поздравиха пролетта с концерт в Кубрат

Традиционният пролетен концерт на Обединена школа по изкуствата към НЧ „Св.Св. Кирил и Методий-1891“-Кубрат, състоял се на 21-ми март събра кубрастката общественост в актовата зала на читалището. Родители и гости в продължение на два часа се радваха и споделяха емоциите на талантливите деца от школата по пиано и акордеон с ръководител Виолета Димитрова и класа по пеене с ръководител Гинга Денчева.

YouTube

С музика, песни, стихове и позитивни пожелания децата на Кубрат предадоха красотата на един от най-чаканите сезони Пролетта и показаха своето отношение към изкуството, което не само възпитава, но и помага за по различно светоусещане и разбиране на многообразието около нас.

Бурни и продължителни амплодисменти имаше за всеки един от участниците, които демонстрираха своите музикални и певчески умения с настроение и добро самочувствие.

Сценично поведение, талант, любов към изкуството успяха да покажат Габриела Терзиева, Траяна Рашкова, Туана Незирова, Александра Овчарова Георги Даниелов, Сонер Севгинов, Сияна Терзиева, Алекс Евгениев, Гизем Рамадан, Петър Юлиянов, Мирослав Колев, Венислава Георгиева, Марина Маринова, Ростислав Миленов, Борислав Мартинов, Доника Димитрова и Росиана Няголова. Всеки един от тях с изпълненията си докосна гостите на тържеството и спечели симпатиите им.

Концерта уважиха представители на общинската администрация, родители и граждани. С концерта талантливите деца на Кубрат изказаха и специална благодарност на своите ръководители и родители.

Д-р Надие Карагьозова- Нади

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе