Как да разберем, ако са ни блокирали във Фейсбук?

Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира?

Напълно възможно е да е блокирал профила ви.От MakeUseOf обясняват как да разберете дали това е така.

YouTube

Напишете в полето за търсене името на човека. Ще се появи списък с профили и страници. Кликнете върху „Хора“ и превъртете резултатите. Ако сте били блокирани, профилът на този човек няма да се показва под тази настройка. Но ако търсите в таб „Всички“, много е вероятно неговия профил да присъства тук, въпреки че ви е блокирал.

Ако виждате снимка на лицето, което търсите, кликнете върху нея. Ще можете да прегледате частично профила (в зависимост от настройките му за поверителност), ако вече не сте приятели. Но ако сте били блокирани, няма да имате достъп до нищо.

Можете ли да прочетете предишните съобщения в Facebook?

Опитайте се да си спомните всичко, което този ваш контакт е писал в профила ви или ако сте забранили на другите да публикуват в хронологията ви, то тогава в профила на някой ваш общ приятел. Това може да е пожелание за рожден ден, празничен поздрав или нещо инцидентно.

Тези публикации ще продължат да се виждат, независимо от статуса ви на приятелство. Ако обаче сте блокирани, снимката на другия човек няма да се показва или ще бъде заменена с въпросителен знак. Името може да бъде заличено с черна линия.

Ако преди това сте говорили с този човек, използвайки услугата „Съобщения“ на Facebook, това е друг индикатор, който трябва да проверите. Но трябва да направите това чрез сайта, защото приложението все още понякога показва блокирани профили.

Отидете в секцията „Съобщения“ и кликнете върху „Вижте всички в Messenger“ от падащото меню. Опитайте се да получите достъп до разговора, който сте имали с контакта. Ако сте били блокирани, профилът му няма да се зареди и няма да можете да кликнете върху името му, за да видите профила му.

Можете също така да опитате да му изпратите съобщение. Ако сте блокирани, Facebook ще ви напише, че има грешка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе