Кубрат Пулев с реална заплаха заради целувката, която лепна на репортерка

Целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си над Богдан Дину, може да му струва скъпо.

Не само заради острите реакции в социалните мрежи, а заради реалната заплаха от правни последствия.

YouTube

Те дойдоха от изданието „Вегас Спортс Дейли“, на което сътрудничи Джени Суши – известна още като Кралицата на голото суши. Позицията е подписана от директора Майк Диксън.

„На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници – Джени Суши – стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.

Работим денонощно с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване и предприемане на подходящи стъпки/действия след това злополучно събитие.

Държим да изясним, че „Вегас Спортс Дейли“ поставя безопасността и доброто състояние на нашите сътрудници над всякакви рейтинги, кликвания и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание

Това, което се случи на г-жа Суши, е напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. „Вегас Спортс Дейли“ се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения – без злоупотреби и тормоз на работното място.

Г-жа Суши е ценен член на екипа и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе