Кои са зодиите, треперещи, че ще ги наранят

Ето и кои зодии са в непрестанен страх, че ще бъдат наранени от някого:

Риби

YouTube

Драмата винаги присъства в живота на Рибите. Те приемат нещата тежко и много лесно могат да се разстроят, дори от нещо, което се струва незначително на другите. Винаги очакват някой да ги нарани, понякога дори сами предизвикват другите, само за да се окажат прави и да се убедят, че наистина всеки може да им причини болка, дори най-близките и искрените хора. Сякаш живеят за болката. Обичат да са в компания на други хора, не искат да са самотни, но очакват предателства.

Лъв

Егото на Лъвовете е огромно, затова те много лесно могат да бъдат смачкани и наранени. Тези зодии се защитават, крият колко са уязвими, защото не искат да изглеждат слаби или да си позволят да загубят гордостта си. За тях е много важно да бъдат харесвани, хората да одобряват работата и поведението им, да служат като пример. Имат нужда от любовта и уважението на другите. Ако не ги получат, се депресират и обвиняват. В постоянен страх са, че някой няма да ги хареса, че някой ще ги критикува и ще изгубят лидерските си позиции.

Стрелец

Стрелците са много жизнерадостни, лъчезарни, ведри зодии, които живеят за мига и постоянно търсят приключения. Изглежда, че не приемат нещата сериозно и че всичко бързо им минава, но не е така. Просто не позволяват никой да види колко раними може да са. Те винаги ближат сами раните си и почти никога не споделят, когато нещо ги нарани, дори на семейството. Много пъти са били предавани и очакват само разочарования от другите, затова вече не споделят много, не създават дълготрайни и стаблини връзки и не позволяват някой да ги мачка. Очакват най-лошото от хората, затова вече не вярват на никого.

Овен

Тези зодиакални знаци са чувствителни и уязвими, лесно може да ги изкарате извън релси. Подвластни са на емоциите, реагират импулсивно и се нервират, дори за дребни неща. Амбициозни и решителни са, постигат целите си, но това не значи, че са съвсем стабилни и че не са раними. Когато някой ги предаде или нарани, те са съсипани и целият свят им е черен. Толкова се трогват от предателствата на приятели, че очакват всеки един нов човек в живота им да постъпи по същия начин с тях, не вярват, че могат да разчитат на някого.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе