Проведоха се финалите на Ученически игри по футбол

Днес, кметът на Община Разград д-р Валентин Василев даде старт на финалите на Ученически игри по футбол за юноши 11 и 12 клас на спортна база на ПФК „Лудогорец 1945“ „Гнездо на орли“.
Събитието се организира от Министерството на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Българска асоциация спорт за учащи, регионално управление на образованието Разград, Областен клуб „Спорт в училище – Разград“, ПФК „Лудогорец 1945“ – Разград, ОС на БФС Разград и Община Разград.

YouTube

Д-р Валентин Василев приветства участниците и сподели, че това е най-добрата тренировъчна база в България. Благодари на съорганизаторите за поредната възможност това събитие да се проведе на нея, а на всички участници пожела успешно представяне и след приключването на турнира да са здрави и в кондиция.

Финалите бяха открити от Николай Миланов – ст.експерт „Спорт“ в РУО. Присъстваха още заместник областният управител Евгени Драганов, Ангел Петков – началник на РУО – Разград, Ангел Петричев – изпълнителен директор на ПФК„Лудогорец 1945“, Милена Стоянова – председател на „Спорт в училище – Разград“, Радослав Комитов – директор на детско-юношеската школа на „Лудогорец 1945“, инж. Нешка Христова – директор на НПТГ „Шандор Петьофи“.

Участници в Ученически игри финали – футбол са отборите на: СПГ по Туризъм – София, СУ „Хр.Ясенов“- Етрополе, ПГТ „Иван Вазов“ гр. Несебър, КК Слънчев бряг, ФСГ „В. Левски“ гр. Добрич, VII СУ „Йордан Радичков“-Монтана, НПТГ „Шандор Петьофи“ – Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе