Кметът и други общинари присъстваха на тържество в Дома за пълнолетни лица с деменция-Разград

Кметът д-р Валентин Василев, заместникът му Галина Георгиева и председателят на Общински съвет Разград Надежда Радославова бяха гости днес на тържество в Дома за пълнолетни лица с деменция в Разград. Още в началото директорът на социалната услуга Теосвета Лазарова обясни, че  събитието е посветено на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Домакините бяха подготвили богата програма, в която участие взеха  Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания –с. Просторно, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“, Комплекс за социални услуги за деца и младежи без увреждания –Разград и от Дом за пълнолетни лица с деменция се включиха формация „Сребърен славей“.

YouTube

Д-р Василев поздрави присъстващите и сподели, че това е един от празниците, който ни обединява като нация, припомня ни историята и ни съхранява. Той пожела на директора и персонала да бъдат търпеливи и професионално да обгрижват своите потребители.

Теосвета Лазарова също благодари на ръководството на Община Разград и на експертите от отдел „Социални дейности“ за подкрепата, която оказват на Дома, за да предлага той добри условия.

Гости на тържеството бяха и областният управител Гюнай Хюсмен, председателят на ПК по социални дейности Янка Георгиева, началникът на отдел „Социални дейности“ Росица Бончева, директори на услуги и др.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе