Областният управител празнува Международния ден на семейството с ученици от ПГХТБТ“Мария Кюри“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на празник, организиран от Ученически превантивен клуб в ПГХТБТ“Мария Кюри“-Разград и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни по повод 15 май – Международния ден на семейството.

YouTube

Семейните игри на открито край хижа „Пчелина“ в едноменната местност се проведоха под надслов „Семейството е правилната комбинация между хаос и любов“.

Г-н Хюсмен поздрави организаторите на събитието за иновативната идея, чиято реализация показа колко добре работят в екип учениците и с родителите, и с учителите си, подпомага и комуникацията между родители и учители. Областният управител подари футболна и баскетболна топка на училищната управа и с интерес наблюдава и аплодира участниците в игрите с оригинални предизвикателства пред тях.

След първата част на празника – състезанието по двойки между родители, ученици и учители, имаше и кулинарно състезание по приготвяне на хамургери, участниците в празника поставиха и хранилки и къщички за птици в района, а след като празникът приключи почистиха района.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе