ДГ „Славейче“ отбеляза с концерт 35-годишнината си

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев, заместникът му Галина Георгиева и председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова бяха гости на концерт „Ние сме децата, ние сме света“, посветен на 35-годишнината на Детска градина „Славейче“. На деца, родители, бивши възпитаници.
Събитието бе открито от директора Младенка Ботева.

YouTube

С поздравителен адрес кметът поздрави участниците за техния празник, като изказа лични благодарности към екипа на детското заведение за старанието, грижите и отзивчивостта към малките възпитаници. Той пожела на педагозите да бъдат все така отдадени на благородната мисия, да възпитават, закрилят и подготвят децата за живота. „През годините авторитетът на детската градина е доказал, че професионализмът на педагозите е налице, а децата израстват в уютна атмосфера. Желая този дух да бъде запазен и занапред“, пожелава в адреса градоначалникът.

В ДГ „Славейче“ се обучават 175 деца в 7 групи. На сцената те изнесоха концерт с много песни и танци, включиха се и „Веселите глухарчета“ с вокален педагог Свилена Дечева, „Сладури“ – с хореограф Катя Портянова, танцова формация от НЧ „Напредък“ – с хореограф Илонка Неделчева. Още поздравителни адреси имаше от Десислава Атанасова, народен представител от ПП ГЕРБ, СУ „Хр. Ботев“ Разград, ДГ „Зорница“, ЦПЛР ЦУТНТ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе