Специалисти предупреждават, че диетата на Бионсе може да е опасна

Диетата на Бионсе може да се окаже опасна за здравето, пише Нова Телевизия.

За това сигнализират британски специалисти по хранене. Изцяло растителният режим, който певицата промотира, далеч не е подходящ за всеки, особено за подрастващите почитатели на звездата.

YouTube

44 дни преди голямото завръщане на сцената, Бийонсе тежи 79 килограма.

„Трябваше да се върна на сцената след раждането на близнаците си. Чувствах се така, сякаш това тяло не е моето”, разказа Бийонсе.

С помощта на личния си треньор и специалист по хранене, тя следва 22-дневен режим, който изцяло изключва мляко, риба, месо, хляб, въглехидрати, захар и алкохол.

„Ако се храните с повече растителни неща, със сигурност ще имате повече енергия, кожата ви ще стане по-хубава, тонусът ви ще се подобри”, поясни личният треньор на певицата Марко Борджес.

Видеото на Бийонсе и нейната битка с килограмите е гледано над 1.7 пъти само за две седмици.

Специалисти по хранене обаче оспорват ефекта от хранителния режим. Диетологът на звездите – д-р Енджи Касабие, разказва, че именно Бийонсе, Шакира и Дженифър Лопес са звездите, на които младите жени най-често се вманиачават, без да вземат предвид собственото си телосложение и здравословно състояние.

А най-запалени често са най-малките фенове. Трябва да напомняме на децата, че когато звездите се подлагат на тези режими, те са заобиколени от лекари и лични треньори, които постоянно следят състоянието им.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе