Станислав Генчев преди важния мач с Марибор (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди реванша с Марибор.

“Ситуацията е доста изненадваща, нещата се развива бързо. Треньорската смяна е нож с две остриета. Надявам се в случая резултатът да е позитивен и футболистите да са готови да дадат най-доброто от себе си в този важен мач. Ситуацията между Марселиньо и предишния треньор беше изчистена, това нещо беше изчистено отдавна. Надявам се, че той ще бъде готов да даде утре най-доброто от себе си”, заяви Генчев.

YouTube

“Не очаквайте точно сега да ви кажем какъв ще е подходът ни. Футболистите ще разберат какво ще правим в съблекалнята. Марибор играе като домакин, имат богат опит в европейските турнири, готови сме за всякакъв вариант – дали ще играят офанзивно, или по-дефанзивно. Готови сме да отговорим на всичко, което те предприемат. Не можем да гледаме само в едната фаза от играта, когато говорим за мач в европейските турнирите”, допълни Генчев.

В беифинга участие все и Марселиньо.

Трябва да сме концентрирани, да си свършим работата и ще имаме успех на 100%. Генчев вярва в нас, ние вярваме в него. В Лудогорец всички сме заедно – в съблекалнята, на терена, това е семейство. Когато си тук, знаеш какво е Лудогорец. Вярваме си. Нашата работа е да се концентрираме – каквото е минало, е минало. Повиквателната за националния отбор ли? Мотивация е, но сега на дневен ред е Марибор“, заяви бразилецът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе