Дневен хороскоп за 29 август

Овен

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Днес обърнете внимание на отношенията си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

YouTube

Телец

В четвъртък не се претоварвайте. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Грижете се добре за здравето си. Бъдете оптимисти.

Рак

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Лъв

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Ще имате възможност да напреднете в професионален план.Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес е ден за домашни дела. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Везни

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Тази вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

Четвъртък носи успех на Скорпионите. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Харчите пари за лични неща. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. В състояние сте да отхвърлите много работа. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес просто е такъв ден.

Стрелец

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешният ден и настроението. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днес е по-добре да не пътувате.

Водолей

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Риби

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Четвъртък е доста амбициозен ден за Рибите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе