4 неща за връзката ви, които да не разкривате на приятелите си

Това че познавате приятелите си още от гимназията не означава, че все още сте в гимназията, нали? Ако се радвате на зряла, сериозна връзка, има неща за интимните ви отношения, които не трябва да споделяте дори с най-близките ви дружки, пише Tialoto.bg.

Има лични детайли в отношенията между двама души, които не трябва да стават достояние на други хора, било то и супер близки приятели. Ако искате да се радвате на стабилна връзка с партньора си, не коментирайте следните 4 теми за отношенията си пред приятелите си (дори и много да ви се иска):

YouTube

1. Лични факти от живота на половинката ви

Ако вашият любим ви е споделил някои наистина лични неща за себе си, не е редно да ги казвате на други хора. Нарушаването на това неписано правило може да ви коства изгубването на доверието на партньора ви. Особено пък, ако той изрично ви е помолил да пазите тайната му.

2. Не коментирайте всеки спор с партньора си

Понякога е добре да се консултирате с приятел относно конфликтите във връзката си, но само ако не сте сигурни дали вие самите не грешите някъде. Не е добре обаче да разисквате с приятелите си всеки един миниатюрен спор с половинката си. Това няма да свърши добре. Същото е все едно да клюкарствате по адрес на гаджето си зад гърба му. Подобно поведение от ваша страна ще доведе до напрежение между вас. Освен това така допускате други хора да взимат отношение относно връзката ви и да се месят индиректно в нея.

3. Детайли от интимния ви живот

Сексуалният ви живот с половинката не трябва да е достояние на други хора. Ако решите да експериментирате със секса, може и да имате някакви въпроси, които да ви се иска да зададете на вашите приятели, но не го правете. Разкриването на подробности от интимните ви отношения с партньора може да ви навреди доста. Особено ако споделяте пред приятели за вашите сексуални проблеми или описвате способностите на партньора си в секса.

4. Точно колко страхотна е връзката ви

Ако нещата с половинката ви не вървят добре – може да се оплачете пред приятели, ако обаче всичко е невероятно хубаво, не се хвалете. Пазете щастието си от завистливите хора! Имайте предвид, че дори и най-добрите ви приятели може да ви завидят, ако в момента са необвързани и самотни.

Източник: Tialoto.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе