Гюнай Хюсмен поздрави възрастните хора от Лудогорието по случай Международния ден на възрастните хора

Областният управител на Област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържествения концерт, организиран от Областния и Общински съвет на Съюза на пенсионерите – 2004 Разград и посветен на 1 октомври – Международния ден на възрастните хора.

YouTube

Г-н Хюсмен връчи поздравителен адрес на председателя на Областния и Общински съвет на Съюза на пенсионерите – 2004 Разград Иванка Добрева и се обърна към присъстващите в залата на НЧ“Развитие 1869“ с пожелание да са здрави и да се радват на уважението на поколенията след тях. „Прекланям се пред вас, за това, което сте направили за Област Разград и за България. Вие сте най-уязвимата част от обществото, преминавате през трудности, но оцелявате, защото сте силни хора. Това, което сте построили по време на ефективния си трудов живот, ние не можем 30 години да ремонтираме. Разчитаме на вашия ум и опит, както и на младите ви сърца!“ заяви пред възрастните хора Областният управител Гюнай Хюсмен.

Поздравление към възрастните хора отправи и временно изпълняващата длъжността кмет на Разград Галина Георгиева, поздравителни адреси бяха получени от депутати и участници в предизборната кампания. 
В концерта участваха певчески и танцови състави и индивидуални изпълнители от Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе