Домът за стари хора в Разград празнува Международния ден на възрастните

Областният управител на Област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържество в Дома за стари хора в Разград по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора.Той поздрави ползвателите на социалната услуга, припомни, че не за пръв път е сред тях и споделя техните радостни мигове и изслушва проблемите им. Обърна внимание, че в днешния празничен ден имат много гости, което показва, че поколенията след тях ги уважават и им се възхищават. „През активния си трудов живот сте направили много за Разградска област и за България и наш дълг е да се грижим за вас, стараем се и ще продължим да го правим според възможностите си“ – увери възрастните хора г-н Хюсмен. Той пожела още повече усмивки, щастлив и прекрасен живот на обитателите на дома. Г-н Хюсмен поздрави и директора на Дома за стари хора Лейман Тюлеоглуева и служителите в институцията за това, че правят дните на възрастните хора по-спокойни и се грижат за тях професионално, сърцато и с уважение.

YouTube

Заедно с възрастните хора г-н Хюсмен се наслади на концерта на Капански ансамбъл, посветен на Международния ден на възрастните хора.

Председателят на ОбС Надежда Радославова и зам.-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов също поздравиха потребителите в Дома за възрастни хора. Те бяха гости на отбелязването на Международния ден на възрастните хора в Дом за възрастни хора в Разград, по покана на директора д-р Лейман Тюлеоглуева.

В поздрава си към потребителите на социалната услуга Надежда Радославова пожела на празнуващите да имат повече поводи за усмивки. Тя сподели с тях, че при честите си посещенията в Дома, всеки път срещите са били приятни и всеки, който е бил там се старае първо да бъде полезен.

Благодарност към хората от третата възраст сподели и зам.-кметът Галина Георгиева. Тя им пожела спокойствие и изказа своето уважение за това, че оценяват грижите и усилията на Община Разград към тях. Зам.-кметът Ердинч Хасанов пожела на всички да са здрави и още дълги години да споделят хубавите моменти. Гост на събитието беше и Областният управител Гюнай Хюсмен, общински съветници, представители на институции. Празнична програма изнесе Капански ансамбъл Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе