Още една талантлива ученичка от Разград получи подарък от Областния управител

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен направи подарък таблет на още една талантлива ученичка от Разградска област.

С 15-годишната Александра Златева той се срещна със съдействието на директора на ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“ Пейчо Георгиев в учебното заведение пред нейните съученици от 10“в“ клас.

YouTube

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Младата певица получи наградата с отличното си представяне на множество национални и международни певчески конкурси. Само през тази година Александра има повече от 8 награди от музикални форуми в страната и чужбина, а от началото на певческата й кариера има над 40 призови места. Александра Златева се подготвя в класа на Кремена Кряколова в Младежки дом-Търговище.

Александра благодари на Областния управител, който й пожела още много отличия и постижения, както на сцената, така и в училище и в живота. Той призова и съучениците й да се стараят в учебните часове и в сферите, които са избрали за развитие, за да имат достоен принос за просперитета на родното Лудогорие.

Даряването на таблети на ученици с успехи в училище и в извънучебни форми е част от ангажимента на г-н Хюсмен към подобряване на образователната среда в региона и стимулиране на отличилите се ученици.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе