Разградски автомобил е участвал при сблъсъка на Боаза

На 21.11.2019 г. около 8,30 ч на път I-4/София-Варна/, км 217+100  в община Търговище – в местността „Боаза“, правоспособен 74-годишен водач от с. Коноп, община Антоново, управлявайки в посока на движение гр. София-гр. Варна собствения си лек автомобил „Волво С40“ с несъобразена с метеорологичните условия/мокра пътна настилка/ скорост, е изгубил контрол над управлението на моторното превозно средство.

Автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал правомерно движещ се в нея в посока гр. Варна-гр. София лек автомобил „Субару Легаци“ с разградска регистрация – собственост и управляван от 52-годишен водач от с. Ясеновец, община Разград.

YouTube

В резултат на удара лекият автомобил „Волво“ се е върнал в неговата пътна лента и е ударил движещ се в посока гр. София-гр. Варна лек автомобил „Фолксваген Венто“ с търговищка регистрация, управляван от 53-годишен мъж от гр. Търговище.

Вследствие пътния инцидент на автомобилите са нанесени значителни материални щети. На водачите са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“. Пробите им са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе