Представянето на новия роман на писателя Нидал Алгафари бе тази вечер

Както Ви съобщихме, днес, 26 ноември 2019 г., се състоя срещата с писателя Нидал Алгафари за представяне на новия му роман „Рано или късно“.
Културното събитие се проведе в Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ в град Разград.

Водещ на срещата беше Мила Маринова – служител в библиотеката. Тя определи посланието на срещата като „Каквото и да правите, правете го с любов“

YouTube

Областният управител Гюнай Хюсмен бе гост на срешата. Той сподели, че отдавна познава Нидал Алгафари, първо от телевизионния екран, изкуството е като специалист по политическия пиар и след това и като свой близък приятел и изрази радостта си от поредната среща на територията на област Разград, след предишни посещения в град Разград и град Исперих. Той благодари на присъстващите на срещата, че допринасят за богатия културен живот в град Разград.

Писателят благодари на Областния управител за оказаното съдействие луксозното издание на трилогията да бъде закупено от Бойко Обретенов и дарено на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“. По този начин библиотеката става единствената в страната ни, притежаваща луксозното издание.

Нидал Алгафари е писател, режисьор, бивш изпълнителен директор на Българската национална телевизия и политически пиар.
Писателят многократно е посещавал област Разград, като е представял томовете от трилогията си – „Боже, защо Господ лъже?“, „Аллах, милост нямаш ли?“, „Любиш ли ти Бога си?“ и „Орисани да избираме“.

Новият му роман представя красива любовна история между двама души, които намират любовта си на 70-годишна възраст. Действието се случва на фона на историческите събития от три периода – Третото българско царство, опитът за изграждането на социализъм и времето след разпада му.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе