Духовната мисия на Лудогорската „Тритоника”

Творците с поетични души и необятни хоризонти – Пламен Панчев, Иван Димитров и Дачо Господинов – посланици на Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев” зарадваха за пореден път в навечерието на Новата година потребителите на Дома за стари хора.
Директорът на Регионалната библиотека Женета Александрова изпрати своите послания за здраве и положителни помисли и през 2020 година, в която ще продължат съвместните инициативи между двете институции.

YouTube

Ще припомним, че вече 16 години Дома за стари хора си партнира чудесно с Регионалната библиотека. В Дома си имат библиотека, както и 3 подвижни, които в съчетание с „Мобилната библиотека” (инициатива на РБ „Проф. Б. Пенев”) удовлетворят потребностите на потребителите на Дома за стари хора.

За пореден път потребителите на тази социална услуга останаха възхитени и очаровани от приятните си гости и споделиха, че духовната храна е по-важна за тях. Лудогорските творци ги запознаха с малка част от своите нови творчески импулси в литературни тоналности, които бяха посрещнати с усмивки и аплодисменти. Непринудената атмосфера на комуникация предразположи възрастните хора да изразят своите емоции с благодарност за отношението. Домуващата Мара Бахнева, която също твори стихове от ученическите си години прочете някои от тях.

Творците подариха на домуващите свои книги с автограф и получиха отново покана за среща.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе