С един билет – две места за моноспектакъла на Ники Урумов „Мъжка задушница”

Билетите за хитовия моноспектакъл „Задушница“ на Николай Урумов от 16 януари се продават при промоционални условия. С един закупен билет ще се ползват две места, което при цени от 10 и 12 лв, прави съответно 5 и 6 лв. на зрител.  Представлението е на 23 януари, от 18 часа, в НЧ „Развитие 1869“ /Стария театър/.

Билетите се продават в администрацията на НЧ „Развитие-1869“, на ул. „Антим Първи“ №1, от 9 до 17 часа. В деня на спектакъла ще бъде отворена касата в театралната сграда, като тя ще работи от 12 до 18 часа.

YouTube

Моноспектакълът „Мъжка задушница“ е създаден по книгата „Видрица“ на поп Минчо Кънчев. Режисьор е Емил Бонев, сценографията е на Виолета Радкова, музиката на Пламен Мирчев-Мирона, а музиката на живо изпълнява Светла Петкова.

Един сладкодумец ни въвлича с историята си в българското Възраждане по незабравим начин. С любов и неповторимо чувство за хумор той ще ни разходи сред обикновените българи от онези времена – такива каквито ги е видял по улиците, кръчмите и домовете им. Ще ни разкаже също и за делото на Апостола, за работата на комитетите, за анадолските затвори в Диарбекир и как се живее там… от първо лице, единствено число.

Гледалите спектакъла коментират, че тази среща с Ники Урумов в кожата на поп Минчо Кънчев не е за изпускане.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе