Остава задържан 27-годишния Октай обвинен за блудство с 14-годишно момиче

Уважено е искането на Районната прокуратура в Разград за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем, извършил  блудствени действия с навършило 14-години момиче

Състав на Разградския районен съд уважи искането на Районната прокуратура и определи мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 27-годишния Октай З. Мъжът е бил привлечен към наказателна отговорност от прокуратурата за извършени блудствени действия спрямо 14-годишно момиче – престъпление по член 150, ал. 1 от НК.

YouTube

В началото на декември миналата година 27-годишният обвиняем забелязал непознато момиче, което се прибирало от училище в дома си. Заговорил го с въпрос къде се намира автогарата в града. След това със сила извършил действия  с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление. Деянието е станало в района на разградско училище, където учи жертвата.

Разследването по образуваното досъдебно производство на Районната прокуратура в Разград ще установява и доказва дали има и други жертви на насилника.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе